Kick-off 2023!

Foto: Jørgen Kirsebom
Foto: Jørgen Kirsebom

Endelig er vi i gang med ny sesong på Romeriksspillene. Det er med glede vi inviterer deg til å være med på årets store kulturbegivenhet på Blaker Skanse: «Sanger til frihet».

Startskuddet går 15. april. Da ønsker vi nye og kjente fjes velkomne til Kick off på Blaker Skanse. Ta med en venn, nabo, tante eller bestefar. Vi har plass til alle som vil. Sang- og skuespillererfaring er ikke nødvendig for å være med.

På kick off får du informasjon om årets planer, vi skal leke, bli kjent, synge og gjøre ulike teaterøvelser. Du trenger ikke melde deg på, det er bare å møte opp. (Trykk gjerne «skal» i dette eventet, så sørger vi for å bake nok kake til alle»). Det er gratis å møte på kick off.

Den store begivenheten som vi jobber fram mot denne våren er en konsert som vi skal ha 9. juni sammen med bandet «Gutta på Skauen».
Musikken deres har vært en stor inspirasjonskilde til spelet «Skinner til frihet» som er satt opp av Romeriksspillene tre ganger tidligere.

I år tar vi steget videre og setter opp «Sanger til frihet». Med inspirasjon i 40-tallets revysanger og motstandsbevegelsens musikk fra okkupasjonen skal vi sy sammen en fantastisk konsertkveld der vi viser fram motstandsarbeidet på Sørum i form av toner og tablåer på vakre Blaker Skanse.

Det at «Gutta på Skauen» kommer til Skansen, vil sette en rørende og magisk ramme rundt denne kvelden både for publikum og alle frivillige i Romeriksspillene.

Utover våren fortsetter vi med sang- og teaterprøver hver onsdag kl 18-21, samt disse helgedagene:
Lørdag 13. mai kl.11-17,
søndag 14. mai kl.11-16 og
lørdag 3. juni kl 11-17.

I utgangspunktet ønsker vi at alle skuespillere/ sangere setter av alle datoene i perioden. De viktigste datoene er likevel 31. mai, 3. og 7. juni, som er å anse som intensivperioden vår, og vi har behov for at aktører er til stede. Og selvfølgelig må du være tilgjengelig 9. juni, som er selve konserten.

Vi gleder oss stort til å treffe alle igjen, og ønsker nye fjes og gamle travere velkomne til kick off og til en helt spesiell og uforglemmelig prøveperiode.

Boblende hilsen musikalsk leder Maiken og regissører Mari og Henrik.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s